title

description

title title

Opstaldning

Vi tilbyder opstaldning af islandske heste i store lyse bokse. Vi har lige nu ledige bokse - ring eller skriv, hvis det kunne have din interesse.

Som noget nyt tilbyder vi i vinteren 2015/2016 vinteropstaldning på boks - ring og hør mere.

Hestene står på boks om natten og på fold om dagen i flokke af passende størrelse. Vi opstalder også hingste, som har enefold.

Derudover inkluderer prisen:

· Fodring med wrap og kraftfoder/vitaminer/lucerne om vinteren/græsfold om sommeren. Der vil blive taget hensyn til hestens foderstand ved fastlæggelse af mængde og græstid.

· Ind- og udlukning af hest fra fold

· Strøelse til boksen

· Fuld adgang til at benytte gårdens faciliteter:

 

  • 20x60 ridehal,
  • 30x60 ridebane,
  • 250 meter ovalbane samt passpor,
  • skridtbånd og skridtmaskine
  • ridestier
  • opvarmet rytterstue.

 

Man muger selv egen boks.

Vi laver stævner og vi rider i skoven sammen - her er plads til den topprofessionelle islandshesterytter og til dig, som bare gerne vil blive bedre til at ride. Vi ønsker alle at udvikle vores ridning.

Her er mange undervisningstilbud og muligheder for kurser med danske og internationalt anerkendte topryttere og professionelle trænere. Undervisning m.v. betales separat.

Vi vil bestræbe os på at yde god service, som tager hensyn til hestens behov og opstalderens ønsker. Vi lægger afgørende vægt på, at der er en god og positiv tone og omgangsform både i forhold til hestene og mellem brugerne af Guldsmedegården. Vi er alle ansvarlige for at her er pænt og ryddeligt, så vi rydder op efter os selv.

Prisen er 3100 kr. pr. boks pr. måned inkl. moms.

Opstaldning af en hingst koster 3500 kr. inkl. mons i måneden.