title

description

title title

Forrygende DM

 

Det var et virkelig godt DM for os i år.

 

Ida-Marie og Porgunn fra Feti blev Danmarksmester i femgang og femgangskombination og fik en tredjeplads i stilpas - altsammen ungrytter.

Anna og Gjafar fra Hvoli red direkte i en A-finale i femgang og blev nr. 4 i en meget kompetitiv finale.

Ida-Marie og Sylgja fra Audsholtshjàleigu blev Danmarksmester i Gædingakeppni ungrytter.

Og til sidst blev både Ida-Marie og Anna udtaget til landsholdet og skal repræsentere Danmark ved de Nordiske Mesterskaber i august. Og Ida-Marie skal derudover ride Nordisk test evnet i gædingakeppni.  Det er resultatet af års træning og arbejde med hestene og en stor vedholdenhed - også i modgang. Det er Ida-Marie og Porgunns 5 år sammen på stævnebanerne og Anna og Gjafars andet år. Og før da havde Anna fornøjelsen af stævner med Sylgja.

Nogle resultater:

Ida-Marie og Porgunn

F.1: Udtagelse 6,30      Finale 6,31

PP1: 5,33

T.1: 6,17

C5: 5,93

Anna og Gjafar

F.1: Udtagelse 6,83     Finale 6,93

Ida-Marie og Sylgja

T.1: Udtagelse 6,63

GDY: Udtagelse 8,242  Finale 8,624

I det hele taget var Guldsmedegården flot repræsenteret ved DM. 11 ekvipager deltog i alt fra senior klasser i sport og gædingakeppni til børneflok og pas. Der blev redet mange fine resultater hjem - mange finale pladser, et danmarksmesterskab i B-flok, en sølvmedalje i T.2 ungrytter og en bronzemedalje i speedpas ungrytter. Det var virkelig flot og vi er rigtig glade for at så mange dygtige ryttere har til huse her.